Ahmet Çakar’dan G.Saraylı yıldıza olay sözler!

Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray, Adana Demirspor’u 2-0 yenerek hayati bir üç puan aldı. Ancak karşılaşmada hakem kararları tartışma yarattı. Ahmet Çakar, maç sonrası yaptığı yorumda Galatasaraylı yıldızı eleştirdi.
FLAŞ ICARDI SÖZLERİ
Çakar, maçın detaylarına dair yaptığı yorumda, Adana Demirspor’un direklerle irtibatlı iki topu ve Nelsson’un çizgiden çıkardığı önemli bir pozisyonu olduğunu belirtti. İlk yarıda Galatasaray’ın panik halinde saldırdığını ve son paslarının isabetli olmadığını söyledi. Ayrıca İcardi ve Mertens’in de beklenen performansı sergilemediğine dikkat çekti. Çakar: “İcardi, eski İcardi değil. Topla fazla buluşamıyor, topla buluşmak için de fazla bir şey yapmıyor.” ifadelerini kullandı.
Çakar, ikinci yarıda ise Adana Demirspor’un daha etkili bir oyun sergilediğini ifade etti. Galatasaray’ın ise fizik olarak geriye düştüğünü, ancak Midtsjö’nün golüyle galibiyeti sağladığını aktardı.
AHMET ÇAKAR: KIRMIZI GÜME GİTTİ
Maçın hakemi Ali Şansalan’ın performansını ise doğru bulan Çakar, verdiği sarı kartların yerinde olduğunu, son dakikada verdiği penaltı kararının da doğru olduğunu söyledi. Ancak Galatasaray kazanamasaydı, Emre Akbaba’ya vermediği kırmızı kartın tartışmalı olacağına dikkat çekti. Çakar’a göre Emre, rakibinin bilek üzerine arkadan basarak kırmızı kartı hak etti. Ancak VAR’dan gelen bir davet olmadığı için hakem kararıyla kırmızı kart güme gitti.