
Ali Koç’tan İmalı Terim Göndermesi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF tarafından 4 maç ceza verilen Fatih Terim’i ima eden açıklamalarda bulundu.
Bu ay ki Fenerbahçe Dergisi’ne açıklamalarda bulunan Ali Koç, TFF’nin Fatih Terim’e verdiği 4 maçlık cezaya atıfta bulunurken, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
Her Takım ve Kişiye Eşit Mesafede, Mutlak Adaletin Egemen Olduğu İmtiyazsız Bir Futbol Ortamı Diliyoruz” dediğimiz bu bildiride, Türkiye Futbol Federasyonu’nda görev alan tüm isim ve kurullarının eşit, tarafsız ve etik yönetim anlayışıyla her takım ve kişiye eşit mesafede durarak mutlak adaletin egemen olduğu imtiyazsız bir futbol ortamı çağrısında bulunduk.
Alakasız, spekülatif, gerçek dışı gündem yaratmaya çalışanlara karşı da en iyi cevabı Türk futbolunun bireyleri vermiş olur.”