
Alpaslan Öztürk, Galatasaray’a Veda Etti!
Galatasaray, transfer faaliyetlerini hız kesmeden sürdürürken, kadro revizyonu kapsamında ayrılacak oyuncuları da belirlemeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Kulüp yetkilileri tarafından yapılan resmi açıklamada, geçtiğimiz sezonunu Eyüpspor’da kiralık olarak geçiren Alpaslan Öztürk ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Kulüp sözcüsü yaptığı açıklamada, “Alpaslan Öztürk’e, Galatasaray renklerini gururla taşıdığı süre boyunca ortaya koyduğu özverili performans ve takıma sağladığı katkılardan ötürü teşekkür ederiz. Kendisine gelecekteki kariyerinde en iyisini dileriz.” ifadelerine yer verdi.
Geçen sezon Eyüpspor’da kiralık olarak forma giyen deneyimli 30 yaşındaki stoper, sahaya çıktığı 18 müsabakada fileleri 2 kez havalandırmayı başarmıştı.
Galatasaray’ın bu hamlesi, kadro derinliğini artırma ve yeni sezon öncesi takımı en iyi şekilde konumlandırma stratejisinin bir yansıması olarak göze çarpıyor. Kulüp, transfer döneminin sona ermesine yaklaşırken hem potansiyel transferlere odaklanmaya devam edecek hem de mevcut kadrodaki revizyonu kararlılıkla sürdürecek.
Taraftarlar da Alpaslan Öztürk’e teşekkür ederken, Galatasaray’ın gelecek adımlarını ve takımın yeni sezon öncesi konumunu merakla beklemeye devam ediyor.