Diğer Haberler

Arda Güler imzayı atıyor!

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler’in yeni sözleşme konusunda Ali Koç’un harekete geçtiği ortaya çıktı. Sabah gazetesinin haberine göre, yönetim Güler ile yeniden anlaşma için görüşmelere başladı ve sona gelindiği belirtiliyor.

18 yaşındaki yetenek, sezon başında teknik direktör Jorge Jesus tarafından sınırlı dakika verildi. Ancak son haftalarda daha fazla şans bulan Güler, performansıyla takımın önemli isimlerinden biri haline geldi. Jesus, Arda’nın inanılmaz bir yetenek olduğunu ancak fiziksel olarak gelişmesi gerektiğini söylüyor.

Taraftarlar, genç yıldızın sözleşmesinde yer alan ‘1500 dakika oynamazsa 5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi nedeniyle endişeliydi. Ancak Güler’in ailesiyle yakın ilişkileri olan başkan Ali Koç, bu konuda rahat olduklarını söylüyor.

Arda Güler, bu sezon 25 resmi maçta forma giydi ve 4 gol ile 4 asist kaydetti. Güncel piyasa değeri ise 11 milyon Euro olarak gösteriliyor. Fenerbahçe yönetimi, genç oyuncuyla daha uzun vadeli bir anlaşma yaparak onu takımda tutmak istiyor.

Yönetim, Güler’in potansiyeline inanıyor ve onun gelecekte daha da büyük başarılara imza atacağına inanıyor. Fenerbahçe’nin genç yıldızı, gelecekte Türk futbolunun önemli bir ismi haline gelebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu