
Beşiktaş, Volkan Babacan’ı Bitiriyor
Kaleci arayışını sürdüren Beşiktaş, Abdullah Avcı’nın uzun süre beraber çalıştığı Volkan Babacan için devreye girdi.
Son 2 sezondur kaleyi Mert Günok’e kaptıran Volkan Babacan için Beşiktaş girişimlerini hızlandırdı. Başakşehir ile anlaşmaya varan siyah beyazlı yönetim, deneyimli file bekçi ile pazarlık masasına oturacak.
Volkan Babacan transferi için Başakşehir’e 500 bin euro bonservis bedeli ödeyecek olan Beşiktaş, tecrübeli kaleciye garanti ücret vermek yerine maç başı ücret vereceği de gelen haberler arasında.
Volkan Babacan transferinin Sivasspor maçına kadar resmi sözleşmeyi imzalaması ve ligin ilk maçına sahada olması bekleniyor.
Güncel piyasa değeri 600 bin euro civarında olan Volkan Babacan, kariyeri boyunca 254 maçta sahaya çıkarken kalesinde 255 gol gördü. Tecrübeli file bekçi çıktığı 102 maçta ise kalesini gole kapattı.