
Brezilya’nın üçüncü hafta kadrosu belli oldu
Brezilya, 2023 FIVB Voleybol Milletler Ligi’nin (VNL) ilk iki haftasını altı galibiyet ve iki mağlubiyetle tamamlayarak 18 puanla 5. sırada yer aldı.
Aykut Kocaman’dan Ali Koç’a: O sözleri samimi bulmuyorum
Fenerbahçe ile özdeşleşen Aykut Kocaman, dikkat çekecek açıklamalarda bulundu. Kendisini samimi bulmadığını dile getirerek Ali Koç’a yönelik eleştirilerde bulunan Kocaman, “Ben hiçbir zaman bu denklemin içinde olmadım ve olmayacağım” dedi.

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Sports Digitale YouTube kanalında özel bir röportaj gerçekleştirdi. Kocaman, Fenerbahçe’nin başına tekrar geçmeyeceğini belirtirken, Ali Koç’u da samimiyetsiz bulduğunu ifade etti.
“Bu denklemin içinde yer almayacağım” şeklinde konuşan Aykut Kocaman, “Röportajımız, Fenerbahçe’nin teknik direktör arayışı devam ettiği bir döneme denk geldi. Ancak ben hiçbir zaman bu denklemin içinde olmadım ve bundan sonra da olmayacağım. Eğer elimde bir sihirli değnek olsa, ilk yapacağım şey zihinsel yapıyı düzeltmek olurdu. Fenerbahçe’ye transfer edilen oyuncuların hepsi belirli bir seviyenin altında olamaz. Elbette hatalar olabilir, ancak bu oran en fazla 2/10 olur. Asıl sorun, verim almadaki eksikliklerdir” şeklinde konuştu.
Kocaman ayrıca Başkan Ali Koç’a da eleştiriler yöneltti ve şunları söyledi: “Ali Koç’un ‘Aykut Kocaman’ı göndermek hata oldu’ açıklamalarını samimi bulmuyorum. Son beş yılda yüzlerce isim geçti, ancak benim adım hiç geçmedi. Eğer bir hata olduğu düşünülüyorsa, bu hatanın düzeltilmesi gerekiyordu. Bu nedenle söylenenleri samimi bulmuyorum” şeklinde konuştu.
Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman’ın bu çarpıcı açıklamaları, futbol kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.