
Buse Naz Çakıroğlu Avrupa Şampiyonu!
Milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa Oyunları’nda kadınlar 50 kiloda şampiyon oldu.
Fenerbahçe’nin kalecisi belli oluyor! Livakovic derken…
Fenerbahçe, kaleci pozisyonunda gerçekleştireceği transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yeni sezon için kaleyi bir yabancı isme emanet etmek isteyen sarı-lacivertli ekip, öncelikli olarak 2 aday üzerinde duruyor. İlk olarak Dominik Livakovic ile görüşmelerde bulunan Fenerbahçe, Hırvat kalecinin İspanya’da oynamak istemesi nedeniyle transferi sonuçlandıramadı. Livakovic ile anlaşamayan kulüp yönetimi, rotayı değiştirmeye karar verdi.

Fenerbahçe’nin hedefinde şu anda 2 deneyimli kaleci bulunuyor. İlk sırada Manchester United’dan ayrılan David De Gea yer alıyor. A kalite bir kaleciyi kadrosuna katmayı amaçlayan Fenerbahçe, öncelikli olarak De Gea’ya yöneliyor. Serbest durumda olan İspanyol kalecinin şartlarını öğrenmek isteyen yönetim, bu hafta içinde oyuncunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirecek ve teklifini sunacak.
De Gea transferi gerçekleşmezse alternatif olarak Kevin Trapp gündeme geliyor. 32 yaşındaki kaleci, Alman ekibi Frankfurt’ta forma giyiyor. Fenerbahçe, Trapp için de harekete geçmek üzere. Tecrübeli eldivenin menajeriyle ilk temas kuruldu. Bundesliga ekibiyle 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan Trapp için 4 milyon Euro’luk bir bütçe ayrıldı.
Fenerbahçe’nin teknik direktörü İsmail Kartal, her iki kaleci adayına da olumlu yanıt vermiş durumda. Bu nedenle, bu iki isimden biri takıma katıldığında Altay Bayındır ile yolların kesinlikle ayrılacağı öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi, kaleci transferini en kısa sürede sonuçlandırmak ve takıma güçlü bir file bekçisi katmak için çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor.