Emre Belözoğlu: “Galatasaray maçı için özel olarak istiyorum”

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Başkan Göksel Gümüşdağ ile yaptığı görüşmede, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda Mayıs ayı içinde oynanacak maçlar için ekstra prim talebinde bulundu.
EMRE BLÖZOĞLU’NDAN GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ’A TALEP
Belözoğlu’nun talebine göre, Türkiye Kupası’nda şampiyonluk için tek bir prim belirlenirken, Süper Lig’de kalan maçlarda 5’te 5 yapmaları durumunda ekstra prim alacaklar.
EMRE BELÖZOĞLU: “GALATASARAY MAÇI İÇİN ÖZEL PRİM İSTİYORUM”
Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Emre Belözoğlu’nun talebini kabul etti. Bunun yanı sıra, haftaya Pazartesi günü oynanacak Galatasaray maçının da yer aldığı lig maçları için de prim talebini kabul etti. Belözoğlu, Galatasaray maçı için özel bir prim istedi.
Belözoğlu, takımın hedeflerini gerçekleştirmek için motivasyonlarını yüksek tutmak istediklerini belirtti. Takımın Türkiye Kupası’nda şampiyonluk kazanamasa da, Süper Lig’de kalan maçlarda 5’te 5 yapmaları durumunda Avrupa Kupaları’nda mücadele etme ihtimalleri doğacak.
Başakşehir, son haftalarda gösterdiği iyi performansla ligde üst sıralara tırmanmaya çalışıyor. Emre Belözoğlu, ekstra prim talebiyle takımını motive etmek ve hedeflerine ulaşmak için destek almayı planlıyor.
Öte yandan, Başakşehir Kulübü’nün bu kararı, futbol kamuoyunda tartışma yarattı. Bazı kesimler, Belözoğlu’nun talebinin takım motivasyonu için gerekli olduğunu düşünürken, bazıları ise bu talebin yanlış bir örnek oluşturduğunu savunuyor.