
Ersun Yanal, 4 Bölgeye Takviye İstiyor
Kamp döneminde ve hazırlık maçlarında beklentilerin altında kalan Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal, 4 bölgeye takviye istiyor.
Özellikle savunmaya ve orta sahaya takviye yapılmasını isteyen teknik direktör Ersun Yanal, Vedat Muriqi transferine rağmen 1 golcü takviyesi daha yapılmasını istedi.
Ligler haftaya başlayacak olmasına rağmen Ersun Yanal, stoper, sol bek, 6 numara ve forvet transferinin biran önce yapılmasını talep etti. Fenerbahçe yönetimi ile görüşme gerçekleşen Ersun Yanal, takımın eksikleriyle ilgili şu sözlere yer verdi:
“Şu ana kadar önemli takviyeler yaptık ama hala eksiklerimiz var. Hasan Ali’nin sakatlığı yüzünden sol beke ihtiyaç var. Bunun yanı sıra bir stoper, bir 6 numara ve hatta bir forvet daha almamız şart. Şampiyonluk için bu transferler hemen yapılmalı.”