
Ersun Yanal’ın Gözü Trabzonspor Maçında
Trabzonspor maçı öncesi 2’de 2 yapan ve moral depolayan Fenerbahçe, mili ara öncesi oynayacağı Trabzon maçını kazanarak üst üste 3.kez kazanmak istiyor.
Trabzonspor maçı öncesi oyuncularla toplantı yapan teknik direktör Ersun Yanal, milli ara öncesi Trabzonspor maçından 3 puan çıkarmak istiyor. Deneyimli teknik adam, yaptığı toplantıda şu ifadelere yer verdi:
“Ligde 3’te 3 yapalım, milli takım arasına moralli ve iyi bir şekilde girelim. Sonrasında takıma yeni oyuncuların katılımıyla daha güçlü bir Fenerbahçe olacağız. Bu maçı kazanırsak önümüz daha da aydınlanır”
Ligin ilk haftasında Gazişehir’i 5 golle geçen Fenerbahçe, 2.haftada Başakşehir karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen son dakikalarda bulduğu golle sahadan 2-1 galip ayrılmış ve hanesine 6 puanı yazdırmıştı.