Transfer

Fenerbahçe, Guilherme Arana İçin Devrede

Kolarov transferinden sonuç alamayan Fenerbahçe, sol bek transferi için gündemine Guilherme Arana’yı aldı.

Fenerbahçe yönetimi, İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla forması giyen 22 yaşıdaki genç sol bek oyuncusu Guilherme Arana için harekete geçti.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda harekete geçen Fenerbahçe, Guilherme Arana için girişimlere başladığı ve Sevilla’ya kiralama teklifinde bulunduğu öğrenildi.

Geçen sezon başında 11 milyon Euro karşılığında Corinthians’tan transfer edilen ve gelecek vadeden oyuncular arasında gösterilen Arana, Sevilla formasıyla 22 resmi maçta oynadı.

Bu sezon Sevilla’da forma giymesi zor olan Arana’nın Fenerbahçe’de kiralık forma giymesi bekleniyor.

Başa dön tuşu