Diğer Haberler

Fenerbahçe’de sezon sonu ilk ayrılık

Fenerbahçe’nin Portekizli futbolcusu Bruma, takımdan ayrılma sürecinde. Braga’nın performansından memnun olduğu Bruma için Jorge Jesus’un onayıyla transferin önü açılmış durumda.

Kanarya’nın teknik direktörü Jorge Jesus, Bruma’nın takımdan ayrılmasına onay verdi. 28 yaşındaki hücum oyuncusu için Braga, satın alma opsiyonunu düşünüyor ve Fenerbahçe ile pazarlık yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe’de Bruma’nın performansı takdir topladı, ancak kulüp yönetimi Braga ile görüşmeler yaparak Bruma’nın bonservis bedelinden kısmen geri dönmeyi hedefliyor. Portekizli futbolcu, son maçlarda düzenli olarak forma giymeye başladı ve 15 maçta 3 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

Bruma’nın ayrılığı, Fenerbahçe’nin transfer çalışmaları için ek bütçe sağlayabilir. Ancak, Bruma’nın performansı, taraftarlar tarafından takdir edilmişti ve onun ayrılığı birçok taraftarı üzebilir.

Fenerbahçe’nin Bruma’nın ayrılığı için yeni bir transfer yapması bekleniyor. Ancak, Bruma’nın ayrılığı, Kanarya’nın hücum hattını zayıflatabilir ve takımın performansını etkileyebilir. Braga’nın Bruma’yı satın alma opsiyonunu kullanıp kullanmayacağı ise henüz netleşmedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu