Fenerbahçe’de Trabzonspor Maçı Öncesi Altay Şoku

Süper Lig’in 3.haftasında Fenerbahçe Trabzonspor derbisine sahne olacak. Fenerbahçe’de Trabzonspor maçı öncesi Altay Bayırdır şoku yaşanıyor.
Zorlu Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de bugün yapılan idmanda genç file bekçi Altay Bayırdır sakatlandı.
Trabzonspor maçının hazırlıklarını bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde sürdüren sarı lacivertli takıma Moses, Isla ve Hasan Ali Kaldırım’dan sonra Altay’dan da kötü haber geldi.
Fenerbahçe’de Altay’ın yanı sıra sakatlığı nedeniyle Trabzonspor maçında forma giyemeyecek olan Moses, Isla ve Hasan Ali idmanda yer almadı.
Sırtında hisseden Altay Bayırdır’ın son durumu yapılacak kontrollerden sonra belli olacak. Altay, Trabzonspor maçında forma giyememesi halinde Harun Tekin’in forma şansı bulması bekleniyor.