
Filenin Sultanları’ndan bir galibiyet daha
A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Voleybol Milletler Ligi’nin Hong Kong’daki ikinci ayağında Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 mağlup ederek altıncı galibiyetini elde etti.
Fenerbahçe’de ayrılık! Süper Lig ekipleri istiyor
Fenerbahçe, beklenen performansı sergileyemeyen Nazım Sangare ile bu yaz ayrılık kararı aldı.

Sakatlıklarla mücadele eden Nazım Sangare, bu sezon Fenerbahçe formasıyla hiç resmi maça çıkamadı. Bu durum, kulüp yönetimini oyuncuyla yollarını ayırma kararı almaya yönlendirdi.
Süper Lig’in yeni ekipleri arasında bulunan Sivasspor başta olmak üzere Samsunspor, Pendikspor ve Çaykur Rizespor, 29 yaşındaki sağ bek için tekliflerde bulundu. Nazım Sangare’ye transfer teklif eden bu kulüpler, oyuncunun performansından ve deneyiminden faydalanmayı hedefliyor.
Nazım Sangare, Antalyaspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olduğu günden bu yana sarı-lacivertli forma altında 50 maçta görev aldı. 29 yaşındaki sağ bek, bu süre zarfında 2 gol kaydetme başarısı gösterdi. Oyuncunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi ise 2024 yılına kadar devam ediyor.
Milli takıma seçilme başarısı gösteren Nazım Sangare, 2019 yılından itibaren 6 kez A Milli Takım formasını giydi. Ancak Fenerbahçe’de beklenen etkiyi gösterememesi, kulübün oyuncuyu serbest bırakma kararı almasında etkili oldu.
Fenerbahçe, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek ve yeni hedeflere odaklanmak adına Nazım Sangare ile yollarını ayırma kararıyla transfer çalışmalarına hız vermiş durumda.