
Galatasaray, İngiltere’de Transfer Sezonunun Kapanmasını Bekliyor
Özellikle orta sahaya takviye yapmak için Premier Lig’de transfer sezonunun kapanmasını bekleyen Galatasaray, çalışmalarını hızlandırdı.
Premier Lig’de yarın transfer dönemi sona erecek olması nedeniyle birçok oyuncu serbest kalacak. Bu oyuncu havuzundan yararlanmak isteyen sarı kırmızılı yönetim, 8 Ağustos’u dört gözle bekliyor.
İngitere’de yarın 17.00’da transferin bitmesinden sonra boşa çıkacak veya düşünülmeyen oyuncuların menajerleriyle sıcağı sıcağına görüşmelere başlanacağı öğrenildi.
İlk olarak gündemde yer alan Tiemoue Bakayoko ile pazarlık masasına oturacak olan Galatasaray, boşta kalan diğer oyuncuların durumuna göre çalışmalarını sürdürecek.
Galatasaray İdari Menajeri Şükrü Hanedar, hafta sonuna kadar İngiltere’de kalacağı ve oyuncuların menajerleriyle görüşmeler yapacak.