Süper Lig

Galatasaray’da İlk ayrılık belli oldu!

Sezon başında Aalborg’dan 1.75 milyon euro karşılığında transfer edilen Mathias Ross, ağır bir sakatlık geçirdiği için beklentileri karşılayamadı. Sakatlığını atlatmasına rağmen, forma şansı bulamayan Danimarkalı stoperin gelecek sezon için bir Süper Lig takımına kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor.

Uzun bir süre sahalardan uzak kalan Ross, sakatlık dönüşünde istediği formu yakalayamadı ve 22 yaşındaki stoper, bu sezon Galatasaray forması altında Türkiye Kupası’nda sadece 2 maçta görev alırken lig maçlarında şans bulamadı.

Ross, Sarı-Kırmızılı takımın Ofspor’u 7-0 yendiği maçta bir gol kaydetti. Ancak genel olarak, beklenen performansı sergileyememesi ve sürekli olarak sakatlık sorunları yaşaması sebebiyle gelecek sezon için Galatasaray tarafından kiralık olarak başka bir Süper Lig ekibine gönderilmesi planlanıyor.

Galatasaray, Ross’un yeteneklerine hala inanmakta ve oyuncunun gelişimine katkı sağlayabilecek bir kiralık anlaşması yapmayı düşünmektedir. Bu hamle, Ross’un daha fazla forma şansı elde edebileceği ve kendi performansını yükseltebileceği bir ortam sunmayı amaçlamaktadır.

Galatasaray’ın genç yetenekleri geliştirme ve onlara uygun fırsatlar sunma politikası çerçevesinde, Ross’un bir Süper Lig takımında kiralık olarak oynayarak tecrübe kazanması hedeflenmektedir. Bu süre zarfında, oyuncunun sakatlık sorunlarını geride bırakıp istikrarlı bir şekilde oynaması ve potansiyelini gerçekleştirmesi beklenmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu