
“Galatasaray’da son maçımdı, iyi bir şekilde bırakıyorum”
Galatasaray, Nef Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup ederek sezonu şampiyon olarak tamamladı. Sarı-kırmızılıların golcü oyuncusu Bafetimbi Gomis, maçın ardından vedalaşma sözleri sarf etti.
Gomis’in ifadeleri şu şekildeydi: “Bu akşam benim için son maçtı. Geçen sezon Galatasaray’a katıldığımda, kulüp tarihindeki en zor dönemlerden birini yaşıyorduk. Herkes zorlu bir süreçten geçiyordu. Ancak bu sezon şampiyon olduk ve iyi bir şekilde veda etme imkanı buluyorum.”
“Ardımdan Efe, Barış ve Yunus gibi genç oyuncular Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme şansı yakalayacaklar. Onların başarısını görmek beni çok mutlu ediyor.”
“Bu sezon saha içinde ve dışında farklı sorumluluklarım vardı. Bu görevleri yerine getirdiğim için çok mutluyum. Örnek bir oyuncu ve rol model olarak bu sezonu tamamlıyorum.”
Galatasaray taraftarları, Gomis’in performansı ve liderlik özellikleri için ona minnettarlık duyduklarını dile getiriyor. Gomis’in veda konuşması, taraftarlar arasında büyük bir saygı ve sevgiyle karşılandı. O, Galatasaray forması altında geçirdiği süre boyunca hem futbol yetenekleriyle hem de takıma olan katkılarıyla iz bıraktı.
Galatasaray’ın şampiyonluğu ve Gomis’in vedası, kulübün geleceği için de umut verici bir başlangıç olarak değerlendiriliyor. Genç yeteneklerin ön plana çıkması ve takımın başarılarına katkı sağlaması bekleniyor. Galatasaray taraftarları, önümüzdeki sezonun da başarılı geçeceğine inanıyor ve Gomis’e teşekkürlerini sunuyor.