
Galatasaray’dan Talisca Hamlesi! İlk Görüşme Yapıldı…
Yeni sezonun yaklaşmasıyla birlikte, hem yerel ligde hem de Avrupa sahnesinde zafer arayışı içerisinde olan Galatasaray, transfer atağını sürdürüyor. Son olarak dikkatleri üzerine çeken isim ise Al Nassr’ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca oldu.
Geçtiğimiz sezonun şampiyonu olarak zaferle dolu bir sona ulaşan Galatasaray, bu sezon da zafer serisini sürdürmeyi amaçlıyor. Hem ulusal hem de uluslararası arenada başarılar elde etmek hedefiyle hareket eden Sarı-Kırmızılılar, transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak birçok ünlü ismi kadrosuna katmıştı. Bu strateji doğrultusunda transfer çabalarına kesintisiz bir şekilde devam ediyor.
Bir dizi yıldız oyuncuyla görüşmeler yapan Galatasaray’da, bu kez gündemdeki isim tüm futbolseverlerin dikkatini çekecek cinsten.
SON HAMLE: TALISCA
Geçen sezon Roma’dan 15 milyon Euro karşılığında transfer edilen ve Avrupa ile Arabistan’dan birçok takımın ilgisini çeken Zaniolo’nun yüksek bir bedelle satışını planlayan Galatasaray, bu hamlesinin ardından Al Nassr forması giyen Brezilyalı yıldız Anderson Talisca’yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
Yapılan haberlere göre; Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur’un, 29 yaşındaki yetenekli oyuncu için bir ön görüşme gerçekleştirdiği ve bilgi aldığı ifade ediliyor. Al Nassr’da yaklaşık 12 milyon euro kazanan Talisca’nın transferinde sponsorların da önemli bir rol oynayacağı benzer şekilde Icardi transferinde olduğu belirtiliyor.
Daha önce Beşiktaş forması giydiği dönemde Süper Lig’i yakından tanıyan Brezilyalı oyuncunun adının Galatasaray ile anılması, taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Bu son gelişmeler, Galatasaray camiasını yeni sezona dair büyük bir umut ve coşkuyla doldurdu.