Jorge Jesus’tan Fenerbahçe Kararı!

Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Jorge Jesus’un adı, Brezilya’nın Corinthians takımı ile anılmaya başlandı. Jesus’un eski takımı Flamengo, sezon öncesi teknik direktörlük görevi için bir hafta süre vermiş, ancak Jesus, “Sözleşmem bittikten sonra gelebilirim” açıklaması yaparak Jorge Sampaoli ile anlaşmaya varılmıştı. Şimdi ise Corinthians’un Jesus için görüşme talebinde bulunduğu ancak teklifin geri çevrildiği öğrenildi.
Jesus, Portekizli hocanın Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin mayıs ayında sona ereceğini hatırlatarak, “Burada iki kupa kazanacağım. Takımım iki kulvarda da çok iddialı. Böyle bir ortamda hedefe kilitlenmişken ne görüşme yaparım ne de takımı bırakıp bir yere gidebilirim” dedi.
Sarı-lacivertli takımın başına geçtiği günden bu yana hem Flamengo hem de Brezilya Milli Takımı için sürekli adı yazılan Jesus, şampiyonluk hedefiyle odaklandığı iki kulvarda da takımının çok iddialı olduğunu söyledi. Süper Lig’de lider Galatasaray’ın puan farkı 3’e indiği ve Türkiye Kupası’nda yarı finalde mücadele ettiği bir dönemde Jesus, çifte şampiyonluk hedefine inanıyor.
Jesus’un Flamengo’dan ayrılışının ardından Corinthians, teknik direktörlük görevi için adını yazdıran son takım oldu. Ancak Portekizli hoca, Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin bitiş tarihi olan mayıs ayını bekleyeceğini ve takımıyla çifte şampiyonluğa odaklandığını açıkça belirtti.