Süper Lig

Kerem Aktürkoğlu için inanılmaz bonservis!

Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, İtalya’nın dev kulüpleri Milan ve Napoli tarafından ilgi görüyor.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 27 maçta görev alan Kerem, 8 gol ve 4 asistlik performansıyla dikkat çekti. Avrupa’da oynama hayali olan Kerem Aktürkoğlu için geçtiğimiz transfer döneminde Milan tarafından 8 milyon euro civarında bir teklif yapılmış ancak Galatasaray bu teklifi yetersiz bulmuştu.

İtalya’dan yapılan haberlere göre, Napoli ve Milan, Kerem Aktürkoğlu için gelecek yaz transfer döneminde teklif yapacaklar. Galatasaray kulübü ise Kerem Aktürkoğlu için yaklaşık 20 milyon euro talep ediyor. Şu anki piyasa değeri 13 milyon euro olan Kerem, İtalyan dev kulüplerinde forma giymeye sıcak bakıyor.

Napoli’nin Kerem için diğer kulüplere göre daha avantajlı olduğu düşünülüyor. Napoli, bu sezonun İtalya şampiyonu olarak Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak ve Victor Osimhen gibi yıldızları yüksek miktarlara satabilecek. Ayrıca, kulübün yeni bir yapılanmaya gidecek olması nedeniyle Kerem’e daha çok şans verebileceği düşünülüyor.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray’dan ayrılması halinde İtalya’da oynama hayaline kavuşacak ve yeteneklerini gösterme fırsatı bulacak gibi görünüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu