Süper Lig

Lucas Hernandez, Galatasaray’ın Radarında!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeyi hedeflediği gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Özellikle Victor Nelsson’a gelen teklifler nedeniyle savunmaya takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılılar, Bayern Münih’in Fransız stoperi Lucas Hernandez’i transfer etmek için görüşmelere başladı.

27 yaşındaki stoper, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık sonrası sezonu kapattı ve gelecek sezon için hazırlıklarına başladı. Hernandez’in Galatasaray’a transfer olmaya sıcak baktığı da biliniyor.

Bayern Münih formasıyla bu sezon 11 maça çıkan Hernandez, 1 gol ve 1 asist kaydetti. Güncel piyasa değeri ise 50 milyon Euro olarak belirtiliyor.

Galatasaray’ın Fransız oyuncuyu transfer etmeye çalışması, takımın savunma hattını güçlendirmek için büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Nelsson’un takımdan ayrılması durumunda savunma hattını güçlendirmek amacıyla harekete geçen sarı-kırmızılılar, Hernandez’in tecrübesinden yararlanmayı hedefliyor.

Transfer çalışmalarının önümüzdeki günlerde netleşmesi ve Galatasaray’ın savunma hattına yapacağı takviyelerin belirlenmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu