Süper Lig

Metin Karabaş: “Galatasaray bir santrafor, 10 numara, sol bek ve ön libero için görüşüyor”

Galatasaray muhabiri Metin Karabaş, sarı kırmızılı takımın gündemi hakkında bilgiler paylaştı. Karabaş’ın aktardıklarına göre, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, kadroda büyük değişiklikler yapmayı düşünmüyor. Ödemelerin önemli bir kısmının bugün yatırıldığı belirtilirken, takım yemeği düzenlenmesi ve genel atmosferin olumlu olduğu ifade edildi.

“ICARDI HARİCİNDE 4 TRANSFER İÇİN ÇALIŞMA YAPILIYOR”

Galatasaray, lig arasında yeni sezon planlaması için çalışmalara başlamış durumda. Metin Karabaş’a göre, takımın transfer çalışmaları Icardi haricinde bir santrafor, 10 numara, sol bek ve ön libero bölgelerine odaklanmış durumda. Ayrıca, Kaan Ayhan’ın opsiyonunun kullanılacağı belirtiliyor.

“MATA, TEKNİK EKİBE GİREBİLİR”

Karabaş, Juan Mata’nın teknik ekibe katılma olasılığından da bahsetti. Okan hocanın ekibine Mata’nın dahil edilmesi ihtimali olduğu ifade edildi.

“SANTRFOR ROTASYONU OLABİLİRLER”

Önümüzdeki sezon için Galatasaray’ın forvet rotasyonu hakkında da bilgiler paylaşıldı. Icardi, Dembele ve Mostafa Mohamed isimlerinin sarı kırmızılı takımın forvet rotasyonunu oluşturabileceği belirtiliyor.

Galatasaray’ın gelecek sezon planlaması hala devam etse de, ödemelerin yapılması ve takım atmosferinin olumlu olması gibi faktörler takımın pozitif bir havaya sahip olduğunu gösteriyor. Transfer çalışmalarının da sürdüğü ve önümüzdeki günlerde daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu