
Michy Batshuayi’ye Fransa’dan Talip Çıktı!
Fransa’nın Ligue 1 takımlarından Lens, Belçikalı golcü Michy Batshuayi için Fenerbahçe’ye resmi bir teklifte bulundu. Ancak sarı-lacivertli kulüp, teklifi ilk etapta düşük buldu ve değerlendirmeye aldı.
Lois Openda’yı 43 milyon Euro karşılığında satan Lens, şimdi bu boşluğu Belçikalı golcü Batshuayi ile doldurmayı planlıyor. Lens, Batshuayi için 10 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Fakat Fenerbahçe yönetimi, Michy Batshuayi’yi satma niyetinde olmasa da, böylesine önemli bir oyuncu için 20 milyon Euro’nun altında bir teklifi düşünmüyor.
Batshuayi ve temsilcisiyle de iletişime geçen Lens, oyuncuya yıllık 2 milyon Euro teklif etti. Dzeko’nun transferi sonrasında ilk 11’den uzaklaşan Belçikalı yıldız, Lens’in teklifine olumlu yaklaşıyor gibi görünse de, Fenerbahçe’de 3.2 milyon Euro kazanan Batshuayi, kendisine sunulan yıllık ücretin artırılmasını talep etti.
Fenerbahçe’nin teknik direktörü İsmail Kartal da, Batshuayi’nin takımdaki yerinin doldurulmasının zor olduğunu vurgulayarak, kulüp yönetimine Belçikalı golcünün takımda kalmaya devam etmesi gerektiği yönünde bir rapor sundu.
Geçtiğimiz sezon, toplamda 32 maça çıkan Michy Batshuayi, 20 gol ve 2 asistle önemli bir katkı sağlamıştı. Bu performansıyla dikkat çeken oyuncunun geleceği, Fenerbahçe’nin transfer stratejisi açısından büyük bir etken olarak görülüyor.