
Monaco, Falcao’yu Reddetti
Falcao’yu Galatasaray’a göndermek istemediği için deneyimli futbolcuya yeni sözleşme öneren Monaco’ya kötü haber geldi.
Fransız basınından L’Equipe gazetesi Falcao’nun Monaco’dan gelen yeni sözleşme teklifini geri çevirdiği ve ısrarla Galatasaray’a gitmek istediğini yönetime bildirdiğini iddia etti.
L’Equipe’te yer alan haberde; Radamel Falcao ile Monaco kulübü yetkilileri arasında Fairmont Hotel’de son bir görüşme yapıldı.
Golcü oyuncunun Monaco’da forma giymek istemediğini ve Galatasaray ile 3 yıllık prensip anlaşması sağladığını belirtirken Monaco yönetiminin, en azından kontrat süresinin sonuna kadar kalma talebini kabul etmedi.
Bir golcü transferi daha yapacaklarını söyleyen Monaco, yeni bir takviye yapmadan Falcao’yu bırakmayı düşünmüyor.