Onyekuru, Galatasaray’ın Teklifini Bekliyor

Monaco’da kadro dışı kalan ve geleceği belirsizliğini koruyan Onyekuru, yeniden Galatasaray’a dönmek istiyor.
Bu sezon Monaco Teknik Direktörü Niko Kovac’ın kadro planlaması arasında yer almayan Onyekuru’nun devre arasında Monaco’dan ayrılması bekleniyor.
Galatasaray’ın yanı sıra Fenerbahçe ve Başakşehir’in de radarında olan Onyekuru’nun ilk tercihi Galatasaray olduğu öğrenilirken, sarı kırmızılı takımdan resmi teklif gelmesini bekliyor.
BELÇİKA’DAN DA TALİPLER VAR
Türkiye’nin yanı sıra Belçika’dan da teklifler alan Onyekuru, Galatasaray olmaması halinde Belçika’dan gelen Anderlecht, Antwerp, Standard Liege ve Gent’in tekliflerini değerlendirmeye alacak.
Galatasaray kariyeri boyunca 56 maçta sahaya çıkan Henry Onyekuru, 17 gol ve 8 asistlik katkı sağladı.