Süper Lig

Rıdvan Dilmen: “Dolandırılma olayından dolayı etkilenmiş gibi, mal varlığın uçup gidiyor”

Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray, Beşiktaş’a 3-1 mağlup oldu ve Fernando Muslera’nın son maçlarda gösterdiği performans eleştirilerin hedefi oldu. Tecrübeli kalecinin dolandırılma olayından dolayı psikolojik olarak etkilendiği iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü.

TV8,5’ta yayınlanan bir programda Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova, Muslera ile ilgili şok edici açıklamalar yaptı. Dilmen, “Fernando Muslera dolandırılma olayından dolayı etkilenmiş gibi. Başınıza böyle bir şey geldikten sonra psikolojik olarak toparlanmak kolay değil. Futbolcu olarak değil, normal bir vatandaş olsa da kötü etkilenir. Bilemiyoruz tabii ki neler oldu. Ben etkilendiğini düşünüyorum” dedi. Kosova ise, “Ne kadar doğru bilmiyorum. Hukuki süreç sürüyor. Haberlerde böyle bir dolandırıcılık, kumpas sonunda böyle bir para kaybettiyse kolay değil. Mal varlığın uçup gidiyor” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz hafta içinde Fatih Terim ve Selçuk İnan’ın da aralarında bulunduğu bazı isimlerin dolandırıcılık olayı konusunda ifade verdikleri ortaya çıkmıştı. Muslera’nın da benzer bir dolandırıcılık olayına karıştığı ve maddi kayıplar yaşadığı iddiaları ise son dönemde sık sık gündeme gelmekteydi.

Fernando Muslera, Galatasaray formasıyla uzun yıllardır önemli bir performans sergiliyor ve kulüp tarihinde unutulmaz kurtarışlara imza attı. Ancak son dönemde gösterdiği zayıf performans Muslera’nın geleceği hakkında soru işaretleri oluşmasına neden oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu