Süper Lig

“Zaniolo’ya çok ihtiyacımız vardı ama iyi ki almadık”

Galatasaray, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına hız verdi. Takımın hedefinde, sezon sonunda ayrılması beklenen Nicolo Zaniolo’nun yerine bir takviye yapmak var. Bu doğrultuda, Galatasaray’ın İtalyan devi Milan ile yaptığı transfer görüşmelerinde Belçikalı yıldız Charles De Ketelaere’yi kadrosuna katmak istediği ortaya çıktı. 22 yaşındaki 10 numarayı gelecek sezon kiralık olarak takıma dahil etmek isteyen Galatasaray yönetimi, Milan’ın bu transfer talebine olumlu yaklaştığı ifade ediliyor.

Belçika Milli Takımı’nda 12 kez forma giyen genç yıldızın güncel piyasa değeri 27 milyon euro. Ancak son dönemde Milan’da oynama süreleri bir hayli düşen De Ketelaere, gelecek sezon için bir takıma kiralanmak isteniyor. İtalyan ekibi oyuncusunu kiralamaya sıcak bakarken, Galatasaray yönetimi de bu fırsatı değerlendirmek istiyor.

Milan’ın geçtiğimiz yıl Club Brugge’a 32 milyon euro bonservis ödeyerek transfer ettiği De Ketelaere, İtalyan ekibinde beklentileri karşılayamadı. Bu nedenle Milan, genç yıldızı gelecek sezon başka bir takıma kiralamak istiyor. Galatasaray yönetimi de sezon sonunda Zaniolo’nun Milan’a satılması halinde De Ketelaere transferinin önünün açılacağına inanıyor ve Milan ile görüşmelerini sürdürüyor.

Belçikalı yıldızın Milan ile sözleşmesi ise 2027 yılında sona eriyor. Galatasaray’ın bu transfer hamlesinin ne kadar başarılı olacağı ve De Ketelaere’nin sarı-kırmızılı formayı giyip giymeyeceği ise henüz netlik kazanmış değil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu